Karting shop

U prodavnici u sklopu Karting centra Podgorica možete pronaći proizvode iz linije Sodi Racing, koja obuhvata sportske kartinge, opremu, rezervne djelove i dodatke.
Sodi Racing karting program je dizajniran za najzahtjevnije profesionalne vozače i rekreativce koji traže pouzdan trkački karting visokih performansi. Nosilac je titule svjetskog i evropskog šampiona, pobjednik Svjetskog kupa i nosilac mnogih titula nacionalnih prvenstava na svim kontinentima.

Tosmil hidraulik d.o.o. je zvanični distributer Sodi racing kartinga i opreme. 

Karting centar Podgorica je takođe zvanični distributer i serviser austrijskog Rotax karting programa, svjetskog lidera u proizvodnji motora i prateće opreme za kartinge.
Rotax je kompanija koja više od 90 godina proizvodi motore vrhunskog kvaliteta. Imaju linije proizvodnje motora za veliki broj različitih vozila - kartinge, motocikle, moto-sanke, skutere na vodi, lake i ultra lake avione. Na polju kartinga dominiraju od 80ih godina prošlog vijeka i bilježe uspjehe na svim većim takmičenjima širom svijeta.


Takođe nude i širok spektar guma za različite podloge i uslove vožnje, ulja i maziva, kao i ostale opreme potrebne za ovaj sport.